Vaartland opent weldra de deuren! Iedereen welkom!

Onder het motto ‘samen sterk’ werd Vaarland opgericht door Marloes en Neanke. Beide hebben in het verleden op een succesvolle wijze groepspraktijk Arnica opgebouwd. Als coördinatoren merkten zij dat de psychologen en logopedisten van Arnica zeer waardevol werk leverden, maar dat het rechtstreeks kunnen samenwerken met andere hulpverleners als een zeer grote meerwaarde wordt ervaren. Marloes en Neanke gingen samen op zoek naar hoe ze dit soort directe samenwerkingsverbanden konden creëren. De zoektocht kon beginnen. Al snel werd er een mooie en geschikte locatie gevonden om dit in de praktijk te verwezenlijken. En gaat Vaartland van start!

Het doel van Vaartland is dan ook om allerhande hulpverleners te verenigen. Niet enkel voor u als patiënt/cliënt is dit een meerwaarde; u kunt namelijk voor heel veel verschillende zaken beroep doen op onze experten, maar ook voor de hulpverleners zelf is het zeer waardevol om samen in Vaartland te zitten. Men kan snel beroep doen op elkaar, interne doorverwijzingen verlopen vlotter, er is tijd en ruimte voor overleg, men is goed vertrouwd met de werkwijze van de collega en men kan snel en efficiënt expertises uitwisselen.

Onze collega’s van Arnica en ACT staan al te poppelen om de verhuis naar Vaartland te maken. We verklappen jullie ook al dat er in april 2021 een enthousiaste huisarts deel zal uitmaken van het Vaartland-team. Uiteraard blijven we nog zoeken naar andere collega’s die deze droom mee kunnen verwezenlijken. Bekijk gerust onze vacatures of denkt u dat u een aanvulling kunt zijn, aarzel dan niet om ons te contacteren via info@praktijkvaartland.be