De raamsticker bewijst het. Groepspraktijk Vaartland is eindelijk een feit!

Het waren zeer pittige weken. Ondanks dat we hulp hadden ingeroepen van aannemers, waren er toch ook zaken die we liever zelf deden. We staken onze handen dan ook uit de mouwen om schilderwerken en kleine afwerkingen in orde te brengen. En dan kwam het belangrijke moment. Op 4 dagen tijd staken we een immense hoeveelheid kastjes in elkaar, maakten we alles grondig proper en verhuisden we groepspraktijk Arnica naar onze lokalen. Moe maar voldaan rondden we dit alles af op 14/2. De raamstickers- en folie hadden wat vertraging, maar ook dit is ondertussen in orde.

We kunnen het niet anders zeggen: we hebben er enorm veel zin in! De positieve feedback die we ontvangen van collega’s, cliënten en toevallige passanten, geeft ons alleen maar meer energie om dit project volledig te laten bloeien.