Alanis Glorieus
Diëtist – voedingsdeskundige

GSM: 0494/66.06.36
Mail: alanis.glorieus@outlook.com

U kunt bij haar terecht voor:
– Het opbouwen van een gezond eetpatroon
– Gezond afvallen 
– Gezond bijkomen
– Gezonde voeding tijdens de zwangerschap
– Gezonde voeding voor kinderen 
– Vragen en begeleiding rond allergieën en intoleranties 
– Vragen en begeleiding rond emotioneel eten

Soms is het niet makkelijk om door het bos de bomen te zien, online vind je veel informatie. Ik help je graag bij het ontwikkelen van een gezonde levensstijl. Door een persoonlijke aanpak en het opbouwen van een vertrouwensband ben ik ervan overtuigd dat wij samen stap voor stap jouw doelen zullen bereiken. 
Ik ben een erkend diëtist, aangesloten bij het RIZIV. Naast mijn werk als zelfstandig diëtist,  ben ik ook “kok in opleiding”. Door de combinatie van keukenvaardigheden en productkennis kan ik een persoonlijk en wetenschappelijk onderbouwd voedingsadvies op maat geven.