Natuurcoaching

Het rustgevende effect van in de natuur zijn, herkent bijna iedereen. Maar de natuur kan nog veel meer bieden. Coachen met en in de natuur brengt je sneller bij je gevoel en bij wat er écht toe doet.

Meestal vertrekt coaching door vanuit een huidige situatie een doel te formuleren en vervolgens gaan onderzoeken hoe tot daar te geraken. Bij natuurcoaching laat je je inspireren door de natuur en ontstaat er spontaan meer ruimte voor je intuïtie. Tot rust komen en ‘de plek’ coacht mee langs je herinneringen, associaties, gevoelens… en biedt sterke beelden en metaforen om je gedachten te ordenen.

Soms kan het samengaan met wandelcoaching of ook een fysieke uitdaging in een outdooromgeving, maar nog vaker zal je op rustige wijze in een klein park, tuin of eender waar je laten aangetrokken worden tot een specifieke plek en ontdekken wat er te beleven en te leren is.

Als coach ondersteun ik je proces, in de eerste plaats door er te zijn voor je. Ik help je beleving te faciliteren, te verdiepen of net te verruimen. Ook het integreren van de natuur of van het nieuwe inzicht of de gemaakte keuzes in je thema, horen bij een sessie. 

Prijs: €65/uur

Coach

Bart Smets

0476 98 18 74

Bart@act-team.be