Hallo, mijn naam is Tessa en mijn passie is massage, ik geef relax massages en therapeutische massages.

Als ik niet met massages bezig ben, dan ben ik graag bij mijn zoontje Liam en mijn toekomstige man. Ik geniet graag van de kleine gezellige gezinsmomentjes! Zodra we kunnen gaan we heel graag samen op reis naar Thailand, daar zijn we allemaal ons hartje verloren en voelt het voor ons als een tweede thuis. Naast mijn gezinnetje kan je me vaak terugvinden in de fitness. Sporten doe ik ook graag en is soms een uitdaging naast het gezinsleven en de job, maar tijd vrijmaken voor jezelf is ook zeer belangrijk! Daarom geef ik ook graag massages. Om mensen hun me-time te kunnen geven en te laten genieten van een welverdiend uurtje rust!

Ervaringen heb ik op verschillende werkplekken opgedaan, namelijk bij twee voetbalclubs in 3de klasse en 1ste provinciale om sporters te gaan begeleiden met warming-up, cooling-down, klacht behandelend en preventief te gaan masseren.
In Thailand heb ik cursussen gaan volgen en in een massagesalon meegedraaid om bepaalde technieken en inzichten te kunnen toepassen voornamelijk op therapeutisch vlak.
Ook heb ik in verschillende schoonheidssalons gestaan en ervaring opgedaan in relaxmassages.
En nu was het tijd om mijn eigen massagesalon op te starten en een samenwerking aan te gaan met Groepspraktijk Vaartland te Willebroek.
Heb je vragen of wil je een afspraak maken kan je mij altijd bereiken op: 


Mail: info@ananthamassages.be

GSM: 0456/40.31.40